26 oktober 2012

Afgelopen zondag was het 'eindelijk' zover.... 6e contactdag van SOS-MIEs, voor ons de 2e keer. Vroeg op, Aafke ophalen en naar Drimmelen rijden. Onderweg heeft de man al zitten genieten, wat betekend dat wij dáár weer van genieten.  Dit geeft ook weer stof tot nadenken (jahaa, ook dat gebeurd hier wel eens) en dan mbt vakantie mét Lennard. Eenmaal in Drimmelen aangekomen, waren we verbaasd dat het nog niet erg druk was, misschien had het tijdstip er iets mee van doen, het was net 10.00 uur. Alles uitgeladen en opzoek naar de boot... Zilvermeeuw II. Er waren al wat mensen aanwezig en al gauw was iedereen er.

Om 11 uur vertrokken we voor een rondvaart van twee uur. Het was beetje jammer dat er geen zonnetje was, voor de rest was het erg leuk en uitstekend geregeld. De deur van de garderobe was zelfs verwijderd, zodat er een verschoonplek was. En van onze kinderen kan je de meest onverwachte dingen verwachten: ineens gillen of ander geluid maken, naar iemand grijpen, slaan.... en niets was erg. Althans, wij hebben van het personeel van de boot niets gemerkt! Super gewoon, dat je keertje NIET opvalt met je kind!




Tijdens de rondvaart was er een clown, die veel broertjes & zusjes om zich heen had en het erg leuk deed. Ook een geheel verzorgde lunch, koffie, thee en limo voor de kinderen. Op een bepaald moment moesten de broertjes & zusjes naar het bovendek, want er was een verrassing voor alle 'epi-kinderen'. Een voor een werden de kinderen naar voren geroepen en ontvingen een prachtige deken.

*een broertje van een van de epi-kinderen vroeg: 'krijgen wij ook wat?' "nee, dan moet je eerst epilepsie krijgen". Zijn antwoordt was: 'nou, hou dan maar'.*



boys wil be boys....
maar wel met natte voeten
Na de rondvaart gingen we met eigen auto's naar speelparadijs de Belhamel in Lage Zwaluwe. Gelukkig hadden wij tomtom mee, want anders was het erg zoeken geweest... Daar was een geheel eigen ruimte voor onze groep, vlak naast de bowlingbaan. Voor de papa's en mama's ideaal, want de broertjes & zusjes konden naar hartelust klimmen en glijden. Ook buiten was het heerlijk en niet alleen vanwege het weer:






het vraagt even wat kracht en geduld....

maar wat vindt ie het geweldig!






Voor de epi-kinderen was er het belevingstheater, waar Aafke met Lennard bij was, terwijl Cor en ik heerlijk ontspannen een tijdschrift zaten te lezen.... Daarna was er nog een buffet geregeld met patatjes, sla, kroketten, kaassoufflés, hamburgers en frikandellen. Na afloop gingen wij eerst Aafke naar huis brengen en rond 19 uur waren ook wij weer thuis.

Dank zij alle sponsors een zeer geslaagde dag!

Geen opmerkingen: